2020-06-20 09:20:45• hírek • Bede Emőke

Börtönőr kerestetik

A szatmárnémeti börtön vezetősége legfrissebb közleményében arra hívja fel a figyelmet, hogy ismét megnyílt az út azon fiatalok előtt, akik szívesen dolgoznának börtönőrként.

A jelentkezők az ország négy felsőoktatási intézményébe felvételizhetnek, de dönthetnek akár úgy is, hogy főiskola helyett posztliceális képzésben vesznek részt. Az elérhető szakokról és a szabad helyekről az ide kattintva elérhető dokumentumból lehet tájékozódni, de érdemes felkeresni a Büntetés-végrehajtási Intézetek Országos Igazgatóságának honlapját is, ahol a további információk mellett a felvételire való jelentkezéshez szükséges formanyomtatványokat is le lehet tölteni.


A börtön a pénteken kiadott közleméyben azt is részletezi, milyen előnyöket hordoz magában a börtönőri szakma. Mint írják, a tanulmányi időszak alatt ingyenes szállás, étkezés, oktatás, egészségügyi ellátás és felszerelés illeti meg a tanoncokat, mi több, havi „költőpénz” is üti a markukat. A tanulmányok sikeres lezárása után pedig mindenkire stabil munkahely vár vonzó fizetéssel, valamint a szakmai fejlődés és előrelépés lehetőségével.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: